Kunstexpress

zondag, juni 04, 2023

banneruitleen

Een cadeau gemaakt van kunstzinnig papier, een handbeschilderde wijnzak of houten kubus. Het is net even anders dan het gebruikelijke. We hebben naast de schilderijen ook kleine cadeautjes of producten die een cadeau net dat extra's geven zoals een cadeaukaartje of doosje om iets leuks in te doen. Ook kunnen we voor uw bedrijf een relatie- of eindejaarsgeschenk maken; zoals een beschilderde wijnzak. Voor u een waardevolle wijze om vorm te geven aan uw betrokkenheid bij de diversiteit in onze maatschappij. Snuffel rond en laat ons weten of we iets voor u kunnen betekenen.

Neem een schaaltje en smeer de binnenkant helemaal in met olie. Vul de binnenkant met strijkkralen, op de binnenranden waar de olie zit. Daarna 20 minuten in de oven, en je hebt je eigen schaaltje gemaakt! Wil je de schaal omtoveren tot een lamp, doe dan een fitting door de onderkant.

p1014723Maak je woonkamer gezelliger en koop een door de Kunstexpress gemaakt strijkkralen schaaltje. Ook als lamp verkrijgbaar en zijn geschikt voor onder andere een kinderkamer.

Kosten: kleine schalen €7,50, grote schalen €12,50, lampen €20. Bestellen kunt u via het contactformulier.

Kralengordijn op bestelling. Gemaakt van papieren kralen.
Handgemaakt! Breedte: bv. 90 cm Lengte: naar wens Prijs vanaf €99.95

dsc 0004

placematskleurrijke placematsVoor een feestelijk gedekte tafel leg je een mooie placemat van de Kunstexpress onder je bord. Ze zijn geplastificeerd zodat ze lang houdbaar zijn. Elke placemat is uniek en vrolijk van kleur maar kan ook voorzien worden van een thema zodat Uw tafel helemaal in stijl gedekt kan worden. Ze zijn te koop in de winkel en via de site en de kosten zijn € 4,95 per stuk.

De kubussen van de Kunstexpress zijn leuke opbergdozen voor speelgoed, of te gebruiken als zitpoef. We leveren ze met wieltjes of zonder, met een vaste deksel, of een die open kan. De kubussen zijn verkrijgbaar bij de Kunstexpress op bestelling, want ook hiervan kunnen we iets persoonlijks maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.

De prijzen:

30x30x30 zonder wielen en vaste deksel                  € 50,00

40x40x40 zonder wielen en vaste of losse deksel     € 65,00

40x40x40 met wielen en een vaste of losse deksel   € 75,00

delfts-blauw-blokDelfts blauwe kubusdierenblok-2kubus met dieren

De delftsblauwe kubus is verkocht.

kinderkrukjeskinderkrukjesDe kinderkamer opfleuren met een vrolijk kinderkrukje?
Dat kan met deze unieke kunstkrukjes van de Kunstexpress.

Voor € 17,95 staat hij bij uw kind op de kamer.
Het krukje is 25 cm hoog.

De krukjes maken we op bestelling of u kunt kiezen uit de voorraad.
Het onderstel is van metaal en de zitting van hout.

Bij eenkado-kaart-9cadeau kaartjes prachtig cadeau hoort ook een prachtig cadeau kaartje om een persoonlijke boodschap op te zetten. Deze kaartjes kunnen we op bestelling maken als u er iets speciaals op wenst.

Voor € 1,00 kunt u deze kaartjes kopen in de winkel Inclusief, bij de Kunstexpress of bestellen via het contactformulier.

boekenlegger7boekenlegger

Lezen wordt nog leuker met een boekenlegger van de Kunstexpress. Deze kleurrijke boekenleggers kunnen we voorzien van een pakkende tekst, maar ook een persoonlijke boodschap, zodat het als cadeau nog leuker wordt om te geven. Ze worden geplastiviseerd door de Drukkerij, zodat ze jaren mee kunnen. Voor € 2,00 kunt u ze kopen in de winkel Inclusief of bij de Kunstexpress, maar u kunt ze ook bestellen via het contactformulier.

wijnzakkenwijnzakken

Ook onze wijnzakken zijn unieke cadeautjes om te geven en kunnen op aanvraag voorzien worden van persoonlijke onderwerpen. Een prachtige valentijns wijnzak voor de liefde, een kersttafreel rond de wintermaanden, maar ook andere onderwerpen kunnen gemaakt worden.

De wijnzakken zijn te koop in de winkel Inclusief en bij de Kunstexpress voor € 7,50 (inclusief wijn) of 2,50 (exclusief wijn). Bestellen kunt u via het contact formulier.

doosjesdoosjes

 

U kunt kiezen uit ons assortiment maar ook een doosje  bestellen met een afbeelding of wens.


 

Prijzen:

1 kleine doos 7x7 (zonder plaatje) € 0,50

1 kleine doos 7x7 (met plaatje of tekst) € 0,75

1 grote doos 17x17 met 8 kleine doosjes (zonder plaatje) € 6,00

1 grote doos 17x17 met 8 kleine doosjes (met plaatje) € 8,00

1 grote doos 17x17 € 2,00

Lees meer...

Meer artikelen...

Pagina 1 van 2